Alle mann til Sparebanken Sør Arena!

Seier mot Strømsgodset til søndag vil bringe Start opp i 15 poeng og en plass midt på tabellen etter 12 spilte seriekamper. Det vil være et meget godt utgangspunkt for resten av sesongen for klubben som har slitt i motbakke både sportslig og økonomisk i år. Eliteserien er ennå ikke halvspilt, men 30 poeng eller rett i overkant vil trolig holde for å overleve på høyeste nivå denne sesongen. På søndag kan Start ta et viktig skritt mot fornyet kontrakt, og godt over 8000 billetter er revet bort allerede. Endelig blir rammen rundt kampen slik den alltid bør være!

Startlaget begynner å sette seg, og det har selvfølgelig vært nødvendig med tid til å spille sammen laget med så mange nye spillere. Noe annet ville vært overraskende. Når skader i tillegg har gjort valgmulighetene små, er det imponerende hvordan laget har klart å snu trenden. Innsatsen har stort sett vært god, men guttane har ikke fått satt sitt spil, og latt motstanderen ha spillemessig overtak alt for ofte. Mot Haugesund snudde det endelig, med null baklengs og en større trygghet enn vi har sett på lenge. Det kan bli av avgjørende betydning for denne sesongen.

Prestasjonene vil helt sikkert fortsette å svinge, men makter gutta å tørre å holde ballen lengre i laget, slik som i andreomgangen mot Haugesund, så vil det blir bra med poeng fremover. Det handler om trygghet og troen på egne ferdigheter. Nå vil vi se det samme av Start på hjemmebane, så kan det bli gøy fremover.

Både Start, næringsliv og dugnadsgjengen mobiliserer kraftig frem mot søndagens eliteseriekamp mot Strømsgodset og onsdagens jubileumsfest på Sparebanken Sør Arena. Håpet er at Start skal begeistre mange på søndag, og at disse vil velge å komme tilbake onsdag i stort antall og bidra til sårt tiltrengte midler i en slunken klubbkasse. Det håper vi i supporterklubben også. Nå ber vi enda flere ta utfordringen og bli med å fylle opp stadion både søndag og onsdag!

Billetter kjøper du her

Heia Start!

Tigerberget-150x150