Tigerberget mobiliserer!

Ultras har som kjent valgt å trekke seg fra feltet. Det må vi akseptere, og vi øsker å takke Ultras for innsatsen og engasjementet i 2015.

Selv om MK har ansvaret for sikkerhet og vakthold på sine arrangement, og saken synes overdramatisert i media (Ultras har klaget flere medier inn for pressens faglige utvalg, deriblant Lindesnes avis), skjønner vi også at Start kom med en reaksjon etter hendelsen ettersom bluss ble kastet inn på indre bane, noe som er sterkt beklagelig. Det presiseres for øvrig at ingen av Tigerbergets styremedlemmer var tilstede på kampen.

På generelt grunnlag er vi imidlertid veldig for lovlige pyroshow, og vil fortsette kampen for å få dette til på Sparebanken Sør Arena. Dette er ved søknad og godkjenning mulig å få til for supporterklubber alle andre steder i landet, også på stadioner med kommersielle interesser. Vi kan ikke godta at den fantastiske stemningen som velorganiserte pyroshow gir skal være forbeholdt alle andre enn oss!

På kort sikt vil vi gjøre noen tiltak på feltet, og oppfordrer innstendig alle som har lyst til å bidra med sang og stemning om å stille opp på T1 mot Odd og resten av sesongen. Vi går inn for å skrenke inn feltet for å samles bedre og oppfordrer DEG og dine venner til å være med å skape engasjement og trøkk fra tribunen. Start trenger oss i kampen for å overleve i eliten!

Med hilsen styret i Tigerberget

 

Tigerberget-200x200