Skaff deg gratis medlemskap i Lyoness!

Tigerberget og Starts junioravdeling har inngått samarbeid med Lyoness, et helt gratis fordelskort med gode avtaler i en rekke kjente butikker verden over. Det eneste du må gjøre er å registrere deg på vedlagte lenke og laste ned appen til Lyoness, så kan du søke og finne nærmeste butikk som har det du trenger der og da hvor enn du er i verden, og registrere dine kjøp med appen. Da vil du oppnå rabatter (cashback) og poeng (cashpoint) som gjør din handel i medlemsbutikkene til en billigere fornøyelse, og samtidig støtter du både Starts junioravdeling og Tigerberget. Og best av alt, det koster deg ingenting!

En vinn-vinn avtale;

  • kortet er gratis!
  • både du, Starts junioravdeling og Tigerberget tjener på det!
  • ingen forpliktelser!
  • medlemsbutikker i hele verden, per i dag i 45 land
  • selskapet er godkjent av lotteritilsynet

Dette fordelsprogrammet er allerede verdens største, men også i stadig utvikling. Det kommer bare til å vokse i årene som kommer. På hjemmekampen mot Aalesund var Lyoness på festplassen sammen med enkelte spillere fra Start 2. På kort tid fikk de vervet over 70 personer. Vi håper så mange som mulig benytter seg av dette – til fordel både for seg selv, Starts junioravdeling og Tigerberget.

Les om Starts junioravdelings samarbeid med lyoness – HER

Lyoness Norge har også en FACEBOOK SIDE som du bør like for å få med deg nyheter og informasjon.

Alle medlemmer av Tigerberget som har registrert e-post adresse hos oss vil i neste uke få tilsendt en invitasjon til å bli medlem i Lyoness. Vi takker for støtten og håper flest mulig blir med på dette.