På tide å fornye medlemskapet!

Det er i dag sendt ut e-post til alle medlemmer om fornyelse av medlemskapet. Supporterklubbens to store satsingsområder i år er å øke medlemstallet og engasjementet, særlig blant ungdom, og satse mer på tifo/tribuneliv. Medlemskontingenten for ungdom er som et ledd i satsingen satt ned til 100 kroner, og det vil bli flere aktiviteter rettet mot den kommende generasjon supportere. Mer informasjon om dette kommer etter hvert. I tillegg har vi et veldig bra samarbeid med The Red Lion, og denne avtalen har vi et langsiktig perspektiv på. Det er lagt et godt grunnlag for å skapet et bra supportermiljø for alle interesserte på puben i Vestre Strandgate 22.Tigerberget-150x150

  • Voksen – 200 kroner/Ungdom – 100 kroner.

    Kontonummer 2801.20.56127

Ungdomsmedlemskap gjelder til og med det året man fyller 18 år. Nye medlemmer bes om å oppgi e-post adresse ved innbetaling. Medlemskortene vil i første omgang bli delt ut på stands på treningskamper, og inntil videre kan kvittering brukes for å oppnå medlemsfordeler. Nærmere seriestart vil uavhentede medlemskort bli sendt i posten. Dersom du ønsker å få kortet tilsendt før dette må du gi oss beskjed på post@tigerberget.no.

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til en ny spennende sesong som starter rekordtidlig – hjemme mot Lillestrøm 12. mars.

Heia Start!