Kontingent 2019

2018-sesongen er historie, og resultatet heter dessverre OBOS. Tigerberget fortsetter og skal uansett være tilstede og synlige også her. Vi åpner nå for innbetaling av medlemskap i supporterklubben 2019.

Om du elsker Start er du allerede en av oss!

Medlemskap koster det samme som tidligere: kr 200 .- for voksne og kr 100.- for ungdom (inntil året du fyller 18 år). Kontonummer for betaling er som vanlig 2801 20 56127

(Er du nytt medlem eller har ny kontaktinfo, husk å merke innbetalingen med ditt navn, fødselsdato og e-postadresse. Oppgi også gjerne ditt medlemsnummer om du har vært medlem tidligere.)

Medlemskap i Tigerberget håper vi vil gi deg mange gode og stolte øyeblikk. Om det er på «signing section» på Sør Arena eller på busstur til bortekamp.

Foreløpig har vi en muntlig avtale med Macron om rabatter ved fremvisning av medlemskort og vi kommer tilbake med detaljer om denne og flere fordeler etterhvert som de blir signert.

**

Vi håper at du også vil bli/være medlem i Tigerberget 2019, og dermed bli med på å gi en ekstra støtte til IK Start – laget i våre hjerter!