Tigerberget søker turpartnere!

TV avtalen har gitt de fleste supporterklubber store vanskeligheter med å arrangere turer. Når tidspunkt for kamper stadig endres kan vi risikere å kjøre halvfulle busser, som igjen gir oss store tap. Dette vil vi gjerne gjøre noe med, og lanserer derfor et nytt og unikt konsept for å kunne bli sikrere på å få arrangert turer til alle bortekamper på turprogrammet.

Vi vil invitere bedrifter til å være med på å arrangere turer etter en modell som både garanterer at turer blir kjørt, og som gavner Starts humanitære arbeid Start Life Support. Dersom bedriften blir med og dekker bussleien vil vi sørge for at alle billettinntekter fra turen tilfaller Start Life Support.

Turprisen på disse turene er satt til 200 kroner for medlemmer og 400 kroner for ikke-medlemmer. Vi ønsker i utgangspunktet en eller to samarbeidspartnere på hver tur, og bedriftens bidrag blir da enten 15.000 eller 7500 kroner. Til gjengjeld vil vi profilere bedriften som medarrangør eller samarbeidspartner i alle sammenhenger hvor vi markedsfører turene, dersom det er ønskelig.

Hvis du har kontakter og kjenner bedrifter som du tror dette kan være interessant for vil vi svært gjerne at du forteller om konseptet og formidler informasjon om bedriften til oss. Ta da kontakt med leder Frode Nordskag (tlf. 46676181) eller nestleder Jorunn Stomnås (tlf. 91338818). Her trenger vi all mulig hjelp for å spre ideen!

De første turene som er fastsatt og vi søker turpartnere til er turen til Mjøndalen lørdag 18. april og Stavanger 16. mai. Vi har satt opp totalt ni turer på programmet, men som vi vet vil flere tidspunkt bli endret underveis.

Hele turprogrammet finner du her

Hilsen styret

Tigerberget-175x175