Lederen oppsummerer 2019 – og ser fremover

Sesongen 2020 spiller IK Start Eliteserie. Tigerberget ønsker å være en supporterklubb for alle som elsker Start. Vår primæroppgave vil fortsatt være å samle supportere både på hjemmebane og bortebane og bidra til positiv omtale av klubben i vårt hjerte!

Sesongen 2019 er avsluttet og for en avslutning! Dramatikken ville ingen ende ta på Åråsen, og Startsupportere fra hele landet bidro til en utrolig stemning. Vi liker å tro at vi også bidro til at Start snudde kampen!

I 2018 hadde vi ingen medlemmer og var i prinsippet lagt ned. 2019 var det 119 medlemmer. Hvor mange kan vi bli i 2020? Vi utfordrer herved alle Startsupportere til å melde seg inn, verve familie og venner, og bidra med det dere kan for at Tigerberget igjen kan bli en slagkraftig supporterklubb.

Vi har allerede begynt planlegging av neste sesong, og vi ønsker oss fulle busser til alle bussturer vi arrangerer!

Vil du bidra til at Start vinner kamper i Eliteserien ? Vil du igjen oppleve stemningen som over tusen Startsupportere bidro med på Åråsen? Ta turen innom år Vippsbutikk og meld deg inn!

Medlemskap: Vipps – send. Søk opp #548724 og velg finner du medlemskap. Da får du tilgang til rabatter på Macron Store Kristiansand, rabatter på borteturer og forkjøpsrett på billetter til cupfinalen 2020. (Dit skal nemlig Start!). 

Følg oss på Facebook, der får du informasjon om turer, samlinger, tippekonkurranser og annet snacks.

Medlemskap kan også betales direkte til kontonummer 2801. 20. 56127. Medlemskap koster kr 200 (voksne) og kr 100 (under 18 år).

 

Vi sees i 2020!