Våkn opp – det er serieStart!

Start har mange unge lokale talenter i stallen, og laget trenger virkelig at den 12. mann er med og løfter dem fram mot viktige poeng. La oss gjøre Sparebanken Sør Arena til det fortet det bør være for idrettsklubben fra Kristiansand.

Tigerberget og Start lanserer nå ny kampanje som innebærer at medlemmer av supporterklubben kan kjøpe sesongkort på T1 for bare 700 kroner. Kampanjen varer til 19. april. Prisen vi har fått av Start er enestående, og nå må vi vise at vi setter pris på de grep klubben har tatt. Feltet er åpent for ALLE med engasjement for Start!

Sesongkort bestilles på Starts nettsider, klikk på bildet under for å komme direkte videre. Oppgi kampanjekode «Tigerberget» ved bestilling. Sesongkortet hentes på Sparebanken Sør Arena. Start forventer stort trøkk på de første kampene, så sesongkort bes hentes utenom kampdag.

 

Sesongkort

 

Slik gjør du for å bli medlem;

  • Du blir enkelt medlem i Tigerberget ved å innbetale kontingenten til vår konto 2801.20.56127. Ordinært medlemskap koster 200 kroner og ungdomsmedlemskap 150 kroner.

Husk å merke innbetalingen med ditt navn, telefonnummer, fødselsdato og e-postadresse. Oppgi også gjerne ditt medlemsnummer om du har vært medlem tidligere. Ungdomsmedlemskap gjelder om du er født i 1998 eller senere.

Vi har også en vervekampanje gående, hvor eksisterende medlemmer som verver nye medlemmer kan vinne signert spillerdrakt – les mer her.

Tigerberget-100x100