Ny hjemmeside!

Vi har jobbet en stund for å lansere en oppdatert hjemmeside med bedre muligheter og et litt annet design. Dette er utgangspunktet, og får vi tilgang til nye, gode bilder så tror vi dette kan bli riktig bra. Jeg vil begynne med å takke Jan Næss for uvurderlig hjelp med siden, og mange timer med arbeid. Takk skal du ha Jan!

Nytt forum

Det er lagt til et nytt forum på siden. For å registrere deg på dette må du velge forum på menylinjen, og deretter bidra på forum. Så fyller du ut skjemaet og trykker send. Dersom du deltar på tippekonkurransen er det viktig at du velger samme brukernavn som du hadde på gammelt forum. Avslutt med å trykke send. Vi vil så fortløpende registrere brukere og sende passord til oppgitte e-post adresse. Dette er litt tidkrevende, så vi må be om en smule tålmodighet i starten. Det vil bli sendt passord både fredag, lørdag, og søndag formiddag. Når du etterpå skal inn på forumet velger du logg inn i stedet for bidra på forumet, og oppgir brukernavn og tilsendte passord.

Endelig hjemmekamp igjen

Start trenger oss alle, og jeg håper særlig at vi kan gjøre en felles innsats på T1, uavhengig av hvem vi liker å omgås ellers. Selvfølgelig har vi forskjellige preferanser, det skulle bare mangle, men på tribunen er det viktig at vi jobber sammen for å lage best mulig stemning og hjelpe Start til tre poeng –  i hver eneste kamp!

Vi er underdog i år, men skal vise at vi kan – med fightervilje, engasjement og lokal glød. Heia Start!

Dag Esben Fredriksen

– IK Start te æ dør –

Tigerberget-125x125