Fornøyd med sesongstarten

Tigerberget har nå passert 300 medlemmer, og er da godt og vel halvveis til målsettingen for sesongen med hensyn til medlemstall. Vi har fremdeles vervekampanjen gående (den varer til 16. mai), og går snart inn i en hektisk måned med mye kamper. Vi har spurt leder Frode Nordskag et par spørsmål om hans tanker etter de fire første serierundene.

2015-04-12 15.24.33 (640x422)Hvordan er du fornøyd med T1 så langt, og hva kan vi bli bedre på?
Jeg synes vi snublet litt i kampen mot Sandefjord, det ble ikke helt slik vi hadde tenkt oss. Tifo-showet var bra, men det var dårlig med sang og liv på tribunen, unntatt i små perioder. Men jeg må si det tok seg opp i kampen mot VIF. Da var det vannvittig bra liv gjennom nesten hele kampen, selv om koordineringen med forsangere kan bli bedre. Jeg føler vi er et steg i riktig retning etter den kampen. Vi får bare mane til at folk stiller opp på samme måten i fortsettelsen, for vi har fått flere tilbakemeldinger fra spillere som følte de ble løftet frem i perioder mot Vålerenga.

Hva synes du om Starts serieåpning?
Til tider har spillet vært upåklagelig. Første omgang mot Lillestrøm viser hva som bor i det laget. Det er noe av det beste jeg har sett av Start på lange tider. Men dessverre så har historien en tendens til å gjenta seg. De gir fra seg alt for mye poeng i slutten av kampen og spesielt på overtid. Slik jeg ser det har Start gitt fra seg 3 poeng i serieåpningen og burde egentlig ligget der oppe og kjempet. Men det er små marginer i fotball og det gledelige er at spillerne ser ut til å kose seg på banen og virker mer samspilte enn på lenge. Jeg er positiv til dette laget og overbevist at vi er på vei inn i en ny epoke. Jeg gleder meg til fortsettelsen og vet at vi ikke har sett det beste ennå.

Gutta er på vei til barteland og en vanskelig bortekamp, men allerede søndag kommer Tromsø til stadion for en ny tøff kamp om tre hjemmepoeng. Da må innsatsen igjen være på topp både på banen og tribunen. Vi håper minst like mange stiller med den røsten man har og like stort engasjement for å hjelpe Start til søndag. Ses på T1!

Tigerberget-125x125