Gratulerer med dagen Adrian!

2014-12-27 14.39.25 (767x1024)

 

 Tigerbloggen

I dag blir det taco på bordet, det beste Adrian vet, og Rosenborg-Start på skjermen. Junior fyller 10 år, en merkedag i livet. Endelig 10 – to siffer og flere lys på kaga. Adrian har vært med oss på kamp mange ganger, så jeg vil si jeg har tatt mitt oppdrag på alvor, for det er viktig å rekruttere tidlig. Kanskje ikke like stolt da han nokså tidlig fikk med seg sangen kom deg opp din j…. med Ræga Rockers, og vi satte middagen nokså godt fast i halsen, men noe svinn må man regne med.

Adrian spiller også mye fotball selv, han var ikke gamle karen da han viste tilslaget med venstreslegga. Han har også god fart og vet hvor målet står. Etter en liten pause er han nå klar for å bidra igjen, på Søgne gutter 11.

031 (640x471)Så kan du saktens spørre om hvorfor jeg skriver dette her? Vel, ikke bare er jeg uendelig glad i Adrian, men nå som Start har satt talentutvikling så høyt på agendaen, så tenkte jeg det var på sin plass. Adrian blir kanskje ingen toppspiller, de færreste blir det, men han og likesinnede SKAL få utvikle seg i lokal klubb og senere på Start, hvis de har den driven som skal til. Start kan ikke fange opp alle, men at flesteparten går andre steder, som vi opplevde i en del år, er en falitt – noe Start også har tatt innover seg ser det ut til. Det må bare ikke bli et blaff, det må bli en varig kursendring. Det er mitt håp.

Greit nok at den økonomiske situasjonen har tvunget Start til å gjøre grep, men jeg tror ikke dette er mot noens vilje. Start har vært beste klubb i Norway Cup en rekke ganger da denne ble prioritert, og vunnet serien med så og si bare lokalt utviklede spillere i rekkene, og flust av Sørlendinger på respektive landslag. De fleste virkelig gode Startårganger har bestått hovedsakelig av lokale spillere. Dit må vi tilbake, men det krever langsiktig og målrettet jobbing av alle i klubben.

Men dagen i dag handler om Adrian, så da blir det feiring av jubilanten, med håp om en gave fra de gule og svarte på Lerkendal, som et ekstra krydder til tacoen….

Glad i deg min hjertevenn!
Klem fra Pappa