Nytt styre er valgt

Jorunn Stomnås ble valgt til ny leder av Tigerberget på årmøtet mandag 14. desember, og Bente Andreassen fikk prisen som årets supporter 2015. Medlemkontingenten for voksne forble uendret på 200 kroner, mens kontingenten for barn/ungdom blir redusert fra 150 til 100 kroner


 

Valgkomiteen hadde ikke lykkes å innstille på ny leder før årsmøtet, men Jorunn Stomnås valgte etter litt overbevisning å ta et nytt år i styret og blir leder av Tigerberget i 2016. Helt ny i styret er Aslak H. Broen (26), og Jeanette Heia (31) rykker opp fra vararepresentant til styremedlem. Hun skal ha ansvar for medlemsregisteret i 2016. I tillegg ble Christina Bråten (21) og Alf Joachim Tapper (25) valgt som vararepresentanter. Dermed blir styret for 2016 en god miks av erfarne og nye fjes.

Styret 2016:

  • Leder: Jorunn Stomnås
  • Nestleder: Frode Nordskag-Furru
  • Styremedlem: Jeanette Heia
  • Styremedlem: Ivar Høiland
  • Styremedlem: Aslak H. Broen
  • Varamedlemmer: Christina Bråten, Ina M. Gabrielsen og Alf Joachim Tapper

Årsmøtet vedtok også en endring av vedtektene som medfører at årsmøtet fremover avholdes i uke 3, og regnskapsåret følger kalenderåret (§7).

Årets Supporter

Jorunn Stomnås leste opp begrunnelsen for valget av Bente Andreassen fra Lillesand som årets supporter. Bente har vært lidenskapelig Startsupporter i mange år, og har vært på stort sett alt av hjemmekamper i år, både for a-laget og Start2 – i tillegg til en rekke bortekamper. Hun har vært den første til å melde seg på turer, og har stilt velvillig opp og solgt masse lodd i årets lotteri til inntekt for Tigerberget og Start Life Support. Bente er en meget verdig vinner av prisen – vi gratulerer!