Workshop for Tribuneliv tirsdag 23. februar

Skal vi få til et bra tribuneliv trenger vi mange engasjerte supportere, både til planlegging og gjennomføring av aktivitetene på feltet. Vi inviterer derfor til workshop med tema Tribuneliv på Startvippen tirsdag fra klokka 18-20. Skal vi lykkes er vi ikke bare avhengige av at ALLE bruker stemmen sin på feltet, men det krever også at noen er villige til å legge ned en innsats med å lage bannere, være forsangere og flagge, for å nevne noe. Håper du stiller, her er vi helt avhengige av alle gode krefter!

Tigerberget-175x175Vi ønsker å arrangere en kveld hvor vi kan diskutere og la folk komme med forslag til hvordan vi sammen kan få til et bra tribuneliv på feltet i år. Det er også viktig å danne ei gruppe som kan jobbe videre med dette, det er vi helt avhengige av. Samlingen er på Startvippen fra kl. 18-20 førstkommende tirsdag (Sparebanken Sør Arena, inngang 7 – tredje etasje). Vi serverer pizza og håper på en inspirerende kveld med fokus på tribuneliv. Alle er velkomne!

Dersom ikke denne dagen skulle passe, men du ønsker å være med å bidra senere, så send gjerne en e-post til tifo@tigerberget.no.

Vi står sammen i 2016!