Overnattingstur til Haugesund

På grunn av stort press på overnattingssteder i Haugesund første helga i juli, må vi allerede nå vite hvor mange som er interesserte i en overnattingstur til Haugesund helga 2-3. juli. Turen vil koste 950 kr. for medlemmer (1100 kr. for ikke medlemmer). Dette inkluderer bussreise og overnatting med frokost. Alternativt kan du velge kun buss til 600 kr. for medlemmer (750 kr. for ikke medlemmer), og da ordne overnatting selv. Frist for påmelding er 29. februar.

Kampen begynner kl. 15.30, så planen er å kjøre tidlig på lørdag (tidspunkt ikke fastsatt ennå). Overnattingen blir på Skeisvang Gjestgiveri. For å få turen så rimelig som mulig har vi bestilt et rom til 18 personer. Det er køyesenger til alle, samt dusj/toalett i gangen. Blir vi flere, så har vi også et 7 manns-rom vi kan booke.

Avreisetidspunkt kommer vi tilbake til når det nærmer seg, men det blir lørdag morgen og så kommer vi hjem søndag ettermiddag/kveld. (3.juli).

Dersom det viser seg å bli for mange påmeldte så vil de som har meldt seg på først bli prioritert. Dette gjelder for eksempel hvis vi er for få påmeldte til stor buss, men nok til minibuss. Da får de 16 første påmeldte plass.

For påmelding, send SMS Haugesund og ditt navn til 45818329 eller e-post til tur@tigerberget.no.