Velkommen til årets første kro på The Red Lion!

Det blir levende musikk og full fart på årets første kro før kampen mot Lillestrøm. Puben åpner kl. 13, og Jan Ove Johansen kommer og spiller kl. 17. Det blir tippetips og salg av medlemskap fra kl. 16, og vi setter opp maxitaxi til stadion som går kl. 1915. Prisen er 50 kroner tur/retur. Førstemann til mølla. Velkommen skal du være!

 

TRL Fasadebilde

Utvidet uteservering

The Red Lion har planer om å utvide uteområdet ved Børsparken, og skal da kunne servere 150 gjester ute. Totalt vil kapasiteten bli på ca. 300 gjester inne og ute. – Vi vil lage uteserveringen som en ekte engelsk pub uteservering, med autentiske engelske pub-benker, parasoller og blomsterkasser. Deler av uteserveringen vil ha markiser fra veggen og glassvegg for eventuell vind. Om været blir flott, vil hele uteserveringen åpnes til første hjemmekamp mot Lillestrøm, om det blir en lang vinter vil vi åpne hele uteserveringen i løpet av April, sier daglig leder Dawn Ross Vestavik.

The Red Lion serverer klassisk engelsk mat, og medlemmer av Tigerberget får gode priser på både vått og tørt. Vi håper mange har lyst til å dra i gang sesongen sammen med vertskapet på The Red Lion, og ønsker velkommen til årets første kro søndag om ei lida uge.

Mer om medlemsfordelene på The Red Lion finner du HER